Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper se z Dobrodelnim zvonikom pridružuje dobrodelnemu valu in humanitarni akciji Istra za Slovenijo.

Vsi, ki boste od jutri, 30. avgusta, do nedelje, 3. septembra, kupili vstopnico za ogled ene največjih koprskih znamenitosti – mestnega zvonika, boste s prispevkom v višini 5 evrov pomagali prebivalcem s poplavljenih območij.

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper se namreč z akcijo »Dobrodelni zvonik« pridružuje dobrodelnemu valu in humanitarni akciji Istra za Slovenijo. Zavod bo tako vsa sredstva od prodaje vstopnic za obisk koprskega Zvonika med 30. 8. in 3.9. namenil Zvezi prijateljev mladine za prebivalce z različnih poplavljenih območij.

Prodaja vstopnic bo možna tako v samem zvoniku in Turistično-informacijskem centru v Kopru kot tudi na dveh prireditvah, in sicer Oživeli ulici (30. 8.) v Kopru in na Altroke Istra Gourmet Festivalu v Borštu (31. 8.).

Sicer bodo za prebivalce s poplavljenih območij namenili tudi sredstva, ki jih bodo na četrtkovi prireditvi Altroke Istra Gourmet Festivalu v Borštu zbrali na stojnici društva VINOL. Kot je znano, pa bo v nedeljo, 3. septembra, na Titovem trgu v Kopru veliki dobrodelni koncert Istra za Slovenijo.

Pohitite z nakupom vstopnic za zvonik in za nedeljski koncert ter bodite dobrodelni tudi vi!