Fantazima tudi ta konec tedna prinaša brezplačna koncerta in gledališki predstavi za otroke. Za udeležbo na koncertih si je pravočasno treba zagotoviti vstopnice, ki so na voljo v TIC Koper.

Program Fantazime bo to soboto in nedeljo poživil dogajanje v koprski protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega. To soboto, 18. decembra, ob 19. uri bo nastopil priljubljeni Challe Salle, v nedeljo, ob 19. uri pa bodo nastopili Rewind Vasco Rossi Tribute.

Tudi to soboto in nedeljo, ob 11. uri bosta v dvorani na programu otroški gledališki predstavi. V soboto bo predstava Kako je prašiček gradil hišico, v nedeljo pa otroška gledališka predstava Medved išče dom.

Vstop na vse dogodke bo prost, za udeležbo na koncertih pa si je treba zagotoviti vstopnico. Vstopnice za sobotni in nedeljski koncert so že na voljo v Turistično-informacijskem centru (TIC) Koper.

Fantazima sicer še naprej navdušuje tudi s praznično okrasitvijo mesta in drsališčem v Taverni, ki je odprto vse dni v tednu, med vikendi pa s podaljšanim urnikom.