Dvorana sv. Frančiška Asiškega bo tudi ta konec tedna prizorišče brezplačnega programa Fantazime. Za vstop v dvorano si je pravočasno treba zagotoviti vstopnice, ki so na voljo v TIC Koper.

Program Fantazime bo tudi ta petek, soboto in nedeljo poživil dogajanje v koprski protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega. Ta petek, 10. decembra, ob 19. uri bo koncert rock zasedbe Joker Out, v soboto, ob 19. uri pa bodo nastopili Primorski fantje.

Tudi to soboto in nedeljo, ob 11. uri bosta v dvorani otroški gledališki predstavi. V soboto predstava Čarobni prazniki, v nedeljo pa Prijatelja za vedno.

Vstop na vse dogodke bo prost, bo pa za udeležbo na dogodkih treba, skladno z veljavnimi ukrepi, spoštovati PCT pogoj in si predhodno zagotoviti vstopnico. Vstopnice za vse dogodke tega tedna so že na voljo v Turistično-informacijskem centru (TIC) Koper.

Sicer Fantazima še naprej navdušuje tudi z drsališčem v Taverni, ki je odprto vse dni v tednu, s čarobno okrasitvijo mesta in praznično gostinsko ponudbo.