Promocijska kampanja istrskih sladic in sladkih ponudnikov iz slovenske Istre Altroke Istra by Sladka Istra se ta mesec nadaljuje v Refoškoladnici v Marezigah, kjer vas poleg številnih sladkih dobrot pričakujeta tudi dve altroke sladici.

Refoškoladnica je nova slaščičarna, ki je pred kratkim zaživela v Marezigah in v kateri ponujajo številne sladice, tudi take na osnovi vrhunskih lokalnih vin, pa tudi sladoled in druge sladke dobrote.

Ta mesec, ko je Refoškoladnica v ospredju promocijske kampanje Altroke Istra by Sladka Istra, pa vas pričakujejo z dvema altroke sladicama. To sta tortica Malvazija, ki je – kot sporoča že samo ime – na osnovi malvazije in sladica Refoškove sanje, ki temelji na vinu refošk.

Nakupi altroke sladic v skupni vrednosti 20 evrov vam bodo prinesli brezplačni vstopnici za ogled koprskega Zvonika, prav tako sta tudi ta mesec v teku nagradni igri na Facebook strani Sladka Istra in Instagram profilu Visit Koper.

Promocijska kampanja Altroke Istra by Sladka Istra je namenjena tako istrskim gostinskim ponudnikom kot tudi promociji najslajše prireditve pri nas – mednarodnega festivala sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra, ki bo v Kopru zadnji vikend septembra.

Več na spletni strani Sladka Istra in Facebook strani Sladka Istra.