Med 1. julijem in 31. avgustom bo znova zaživel park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper, ki na enem mestu združuje pestro ponudbo športov in vodnih aktivnosti lokalnih športnih društev ter ostalih ponudnikov.

Active Koper je odlična priložnost za popestritev dopusta in aktivno preživljanje prostega časa na plaži, hkrati pa ponuja več kot dovolj razlogov za obisk slovenske Istre. Letos bo namreč v sklopu Active Koper na voljo kar 20 različnih aktivnosti. Poleg vsem že znanih se boste po novem lahko zabavali na vodni banani in tubi ali delali zavoje na vodnih smučeh in vodni deski  – wakeboardu. Ponudba bo obogatena tudi z možnostjo uporabe električnih plovil, družini električnih vozil na kopnem pa se letos pridružujeta še skiro in moped. Poleg dodatnih tečajev za odrasle je nadgrajen tudi program aktivnosti za otroke, ki je lahko odlična priložnost za praznovanje rojstnega dne. Zanimiva novost letošnje sezone pa je, da si boste na lokaciji lahko privoščili tudi japonsko masažo.

Ponudba Active Koper v letošnji sezoni sledi povečanemu povpraševanju ob splošnih trendih, ki so izrazito naklonjeni aktivnemu turizmu, k povečanemu obisku pa bo zagotovo prispevala tudi nova ureditev obalnega pasu med Koprom in Žusterno v neposredni bližini parka.

Obratovalni čas centra bo vsak dan, od 1. do 31. avgusta, od 8. do 20. ure, nabor aktivnosti in vse potrebne informacije pa najdete na spletni strani www.activekoper.si.