Na koprskem Titovem trgu bo prihodnji torek zaživelo novo petzvezdično doživetje – sanjska večerja v soju sveč na balkonu veličastne Pretorske palače in čaroben vzpon na koprski Zvonik z lanternami bosta pričarala pridih preteklosti.

Sanjsko doživetje v soju sveč je novo petzvezdično doživetje, ki združuje lepoto historičnega ambienta mestnega jedra Kopra, odlično kulinariko ter skrivnosti življenja v srednjem veku. Doživetje vključuje nepozabno kulinarično izkušnjo v soju sveč na balkonu srednjeveške Pretorske palače in ogled 54-metrskega koprskega Zvonika v čarobnem soju lantern.

Doživetje bo butične narave, saj bo namenjeno parom oziroma skupini do 4 ljudi, ki bi radi uživali v intimnem vzdušju.

Romantični pogled na Titov trg, Loggio in druge veličastne palače v bližini bo pri udeležencih doživetja zagotovo vzbudil edinstvene zgodbe iz preteklosti, 3-hodni ribji, mesni ali veganski meni z vinsko spremljavo, za katerega bo poskrbel lokalni ponudnik – koprska Gostilna pri Tinetu, pa bo pričaral nepozabno gurmansko izkušnjo.

Sanjsko doživetje je prvi preizkusil prav aktualni »sanjski moški« Gregor Čeglaj, ki ga širša javnost pozna iz televizijskega resničnostnega šova Sanjski moški, ki je med slovenskimi gledalci naletel na izjemen odziv.

Doživetje bo po obvezni predhodni rezervaciji na programu ob torkih zvečer. Cena doživetja za dve osebi pa znaša 99 evrov.

Dodatne informacije in rezervacije na tic@koper.si in na 05 6646 403.

Več na povezavi.