Meditiranje pod soncem na plaži ste nekateri že zamenjali za sedenje v šolskih klopeh. Če vas zaradi dolgotrajnega sedenja že malo boli hrbet, ali pa potrebujete le malo mentalne sprostitve, je joga odlična rešitev. Pridružite se nam na brezplačni vadbi 🧘‍♀️
Na dogodek se je potrebno prijaviti, zato pohiti, da si zagotoviš svoje mesto!
𝗣𝗥𝗜𝗝𝗔𝗩𝗘: https://forms.gle/uv8nApmSc67AuUNH6
Pridite in z Ano vstopite v svet Hatha joge 🧘‍♀️
𝗞𝗗𝗔𝗝: torek, 17. 10. 2023, med 18.30 in 19.30 uro
𝗞𝗝𝗘: vadba bo potekala v MCMC (Mladinski Center Markovec City – Cesta na Markovec 65a, 6000 Koper)
Nekaj več o delavnici pa s strani izvajalke:
Moje ime je Ana. Sem certificirana učiteljica Hatha joge ter učenka, predana šoli življenja. Po naravi sem zelo preprost človek, zato tudi pri praksi joge stremim k preprostosti. Pri praksi joge je zame glavnega pomena, da znamo poslušati svoje telo in se začutiti.
Hatha joga je tradicionalna joga, ki bolj poudarja zadrževanje določenih telesnih položajev (asan) in disciplino dihanja. Dalj časa, ko zadržujemo posamezni položaj, večji so njegovi zdravilni učinki, tako na fizičnem kot na psihičnem nivoju.
Delavnica je namenjena vsem, ki šele vstopate v svet joge in prav tako tistim, ki želite obnoviti osnove joge. Moja vizija temelji na postopnem učenju pravilnega izvajanja položajev, dihalnih tehnik (pranajam) ter sprostitvenih tehnik.
Naučili se bomo kako zelo sta dih in gibanje telesa povezana. S prakso bomo v telesu naredili prostor za dih, kateri bo naše telo napolnil s prav posebno energijo.
Tematika bo ozaveščanje hrbtenice, predstavitev pravilne izvedbe osnovnih položajev ter vseh njihovih blagodejnih učinkov.
Ko uspemo umiriti naše misli in dih povezati z gibom se zgodijo prav magični občutki in upam, da jih bomo uspeli začutiti. 🙂
✨𝗞𝗮𝗷 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗷𝗲š✨
– udobna oblačila
– joga podlogo
– blazinico, dekico ali kvader (če ga imaš), oziroma nekaj za podložiti medenico v sedečem položaju