Center za komunikacijo, sluh in govor Portorož, Cona b.p., Zavod NOMED (in gibanje Zelenci) ter Kulturno izobraževalno društvo PiNA in Culture Break Borders (Norveška) vljudno vabijo na konferenco “Usklajevanje ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem,” ki bo v četrtek, 16. novembra 2023, od 10.00 do 12.45, v Grand hotelu Koper.

Namen konference je v javnosti odpreti dialog o različnih nosilcih odgovornosti za dobro usklajevanje različnih sfer življenja. V družbi organizacij in podjetij, ki slednje že izvajajo, boste spoznali primere dobrih praks in iniciativ s področja usklajevanja ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem.

Konferenca bo združila vodje, mentorje in zaposlene v javnem in zasebnem sektorju, predstavnike in predstavnice nevladnih organizacij in vse, ki jih zanima, kako podpreti zaposlene in njihove družine pri boljšem upravljanju z izzivi, podpreti organizacije v skrbi za svoje zaposlene, krepiti kompetence kreativnosti pri zaposlenih in na splošno raziskati učinke bogatenja med poklicnim in zasebnim življenjem.

Za več informacij kliknite tukaj.