MASTER VINYL VABI NA PLES Z GLASBO IZ ’70, ’80 IN ’90 LET

V ekipi Master Vinyl so zbrani ljubitelji glasbe, ki je na plesišča najboljših diskotek v Kopru, Izoli, Portorožu, Piranu, Ankaranu, Novi Gorici, Trstu in še kje v 70-ih, 80-ih, 90-ih in po letu 2000 privabljala vse generacije. Se še spomnite Tam Tama, Bau Baua, Belvederja (kasneje Black&White-a), Tivolija, Arcadie, Geta 27, Camel Cluba (kasneje Osareja), pa Aperitiv bara, ki je postal The Club in vmes bil tudi Belva, pa Titanica, Raptusa, Baracude, Adrie, Odeona, Alcatraza, Capanina in še in še …

Ekipo Master Vinyl sestavljamo: Aleš Pelicon – DJ Alex Dee Groove, Dimitrij Komel – DJ Dimitri, Fabio Comelli – DJ Fabio, Teo Comelli – DJ Theo Mell, Elvis Poniš – DJ Elvis, Sandro Giorgi in Mirella Baruca.

Organiziramo plesne dogodke Master Vinyl, na katerih glasbo z izključno vinilnih plošč vrtijo našteti DJ.

Tokrat se selimo v koprsko Taverno, kjer bomo v petek, 20. 12. 2019, takoj po koncertu skupine ABBA TRIBUTE segreli vse, ki radi plešete. Z nami se boste zabavali v ritmih plesne glasbe iz ’70, ’80 in ’90 let.

Med obiskovalci bomo petim izžrebanim srečnežem/–icam podarili brezplačen vstop na dogodek Master Vinyla, ki bo v petek, 7. februarja 2020, v Ambasadi Gavioli.