Vabljeni na gostujoče spletno predavanje v sklopu projekta Reagiraj! Nisi sama – nisi sam z naslovom Predstavitev delovanja kriznega centra za otroke in mladostnike (Marelična hiša Koper).

Tokratna predavateljica bo mag. Damjana Jurman, koordinatorica za preprečevanje nasilja – CSD Južna Primorska, ki je bila v kriznem centru za otroke in mladostnike zaposlena štiri leta.

Gostujoča bo 19. maja 2021 ob 17.00 preko videokonferenčnega sistema ZOOM na podlagi teoretičnega in praktičnega znanja predstavila delovanje dotičnega kriznega centra za otroke in mladostnike.

Krizni center za otroke in mladostnike “Marelična hiša” je enota območnega Centra za socialno delo Južna Primorska, ki nudi kratkotrajno oblika bivanja za otroke in mlade med 6. in 18. letom starosti, ki se iz različnih razlogov znajdejo v hudi psihosocialni stiski oz. težji krizni situaciji. Osnovna dejavnost kriznega centra je nudenje zatočišča in strokovne pomoči otrokom in mladostnikom. Z delovanjem Kriznega centra za mlade in izvajanjem oz. razvojem dodatnih programov v njem želijo zagotoviti bolj kakovostno in učinkovito pomoč otrokom, mladostnikom ter njihovim družinam.

– Prijava: reagiraj@gmail.com
– Prijava na druge UP PEF dogodke: www.pef.upr.si/narocanje_na_novice