Vinakoper že tretje leto zapored velikonočni čas obeležuje s posebnim ekskluzivnim izdelkom – jajcem Altroke Istra by Vinakoper. Če smo prvo leto uživali v kombinacijah čokolade in refoška, lani v njemu presenečeno ugledali pralineje, polnjene s sladkim muškatom in refoškom, nas letos vabi nadvse priljubljena kombinacija čokolade in malin. V jajcu pa se skriva tudi posebno presenečenje. In kje je vino, boste vprašali? Tokrat bo spoj nastal z izborom enega izmed pred kratkim prenovljenih sladkih vin Dolce d’Istria.

Perfektna oblika zahteva perfektne sestavine

Medtem ko prevladuje splošno mnenje, da se popolnost jajca skriva v njegovi obliki, so pri Vinakoper mnenja, da se mora popolnost manifestirati tudi v sestavini le-tega. Zato pri snovanju recepture ni bilo nič prepuščeno naključju.

Osnova letošnjega jajca je sestavina, ki prihaja iz obljubljene dežele vseh ljubiteljev čokolade: iz Belgije. To opojno temno belgijsko čokolado sestavlja mešanica najboljših kakavovih zrn iz ekvatorialnega pasu. Idealno razmerje 60 % kakavovih delov omogoča, da lahko aromo dopolni še osvežujoča sadnost liofiliziranih malin, ki obdajajo čokoladno jedro z debelim gostim plaščkom bogatega okusa, vonjav in barvitosti.

Kombinacija malin in čokolade velikonočnega jajca Altroke Istra by Vinakoper bo poskrbela za edinstveno eksplozijo okusov in edinstveno kulinarično fantastično doživetje.

Dvojno sladko presenečenje

Vsakega kupca velikonočnega čokoladnega jajca Altroke Istra by Vinakoper zato v notranjosti čaka še posebno darilo. Zahvaljujoč dvojnemu gastronomskemu presenečenju je velikonočno čokoladno jajce tudi idealno darilo za vaše najbližje, prijatelje ali družino.

Kam po Altroke Istra by Vinakoper?

Altroke Istra by Vinakoper je naprodaj v vseh prodajalnah Vinakoper. Posebej vabljeni k obisku Vinskega butika na Šmarski cesti 1 v Kopru, ki je med tednom odprt od 8.30 do 19.00, ob sobotah pa od 8.00 do 13.00.