Tudi ta konec tedna nam bodo večere popestrila Šelestenja. V četrtek bo na glasbenem večeru nastopil Iztok Novak Easy, v petek pa nas čaka še en nadvse zanimiv podjetniški večer.

Primorski glasbenik Easy (Iztok Novak) se bo ta četrtek, 10. decembra, v sklopu cikla Šelestenja predstavil s koncertom, s katerim nas bo popeljal skozi opus njegovih skladb, od tistih iz sredine devetdesetih z albuma Galeb, do tistih, ki so nastale v zadnjem obdobju. Na nastopu, ki ga bo ob 19.30 možno spremljati prek spletnega video prenosa v živo, ga bodo pospremili glasbeni prijatelji, s katerimi zaključuje svoj drugi album: Marko Hrvatin, Mitja Bobič, Jan Baruca, Simon Markežič in Marko Toškan. Odigral bo tudi nekaj priredb, ki so vsaka na svoj način zaznamovale njegovo ustvarjalnost. Spletni video prenos v živo iz studia Hendrix Radia Koper boste lahko spremljali prek Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ter Radio Koper, ki bo tudi tokrat poskrbel za brezhiben prenos slike in zvoka.

V petek, 11. decembra pa nam bodo Šelestenja postregla z nadvse zanimivim podjetniškim večerom, ki ga bo Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper izpeljal v sodelovanju z Inkubatorjem Sežana. Pogovor s podjetnikoma Simonom Isteničem in Vojko Žgavec Clemenz bo vodil direktor Inkubatorja Sežana Dorijan Maršič.

Simon Istenič bo predstavil svojo podjetniško pot in rojstvo blagovne znamke Simeona, ki temelji na certificirani naravni kozmetični liniji.

Vojka Žgavec Clemenz pa je izkušena strokovnjakinja za branding, oglaševanje in zgodbarjenje ter avtorica in solastnica več blagovnih znamk. Na pogovornem večeru boste izvedeli več o njuni podjetniški poti, o tem, kako sta razvijala svoje podjetniške produkte, kako je potekalo njuno sodelovaje in še mnogo več.

Podjetniški večer boste prek spletnega video prenosa v živo lahko spremljali ta petek, 11. decembra, ob 19.30 prek Facebook strani Visit Koper, eKoper, JSKD Izola in Koper, Center mladih Koper, Inkubator Sežana in @Karra, @Mmm Beatrice ter @Simeona.eu.

Cikel Šelesetnja se bo zaključil prihodnji četrtek, 17. decembra s spletnim prenosom koncerta skupine Paul Grem.