Prihodnji četrtek, 16. septembra, ob 20. uri, bo v koprski protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega modna revija mladih modnih oblikovalcev Stylo.

Projekt Stylo, ki ga Center mladih Koper letos prireja že šesto leto zapovrstjo, spodbuja mlade, še neuveljavljene modne oblikovalce iz vse Slovenije, da svoje zamisli in kreacije na skupni modni reviji predstavijo širši javnosti. Modna revija se je v zadnjih letih uveljavila kot eden najpomembnejših modnih dogodkov v slovenski Istri, sodelovanje na natečaju pa je za mlade ustvarjalce odlična priložnost za povezovanje in izmenjavo zamisli ter izkušenj z drugimi modnimi oblikovalci kot tudi izjemna priložnost za pridobitev novih znanj s tega področja.

Na letošnjem dogodku, ki bo prihodnji četrtek, 16. septembra, ob 20. uri v protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega, se bo predstavilo osem finalistov, ki so letos ustvarjali na temo »petega elementa«.

Strokovna komisija, ki jo sestavljajo  modna poznavalka, voditeljica in novinarka Lorella Flego, odgovorna urednica revije Elle Petra Windschnurer in modna oblikovalka, ustanoviteljica Benedetti Life izr. prof. Matea Benedetti, bo tudi letos razglasila zmagovalca, ki bo prejel denarno nagrado v višini 2.000 evrov in predstavitev v reviji Elle.

Modno revijo si bo lahko ogledalo tudi širše občinstvo. Ker je število mest v dvorani omejeno, vam svetujemo, da se dogodka udeležite pravočasno.