Cikel družabnih večerov v Sv. Frančišku Šelestenja se zaradi zaostritve ukrepov seli na splet.

Za tem, ko je vlada razglasila epidemijo za vso državo in z odlokom prepovedala vse javne prireditve in dodatno omejila druženje ter zbiranje ljudi, se jesenski cikel dogodkov Šelestenja seli na splet.

Občinstvo bo akustične nastope, stand up večere in drugo dogajanje lahko spremljalo prek t.i. video streaminga oziroma video prenosa v živo. Tako bo možen ogled prek Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper in Radio Koper.

Video prenosi v živo se začenjajo v četrtek, 22. oktobra, ob 19.30 z nastopom skupine Tabu, nato 29. oktobra načrtujemo izpeljavo nastopa Zorana Predina ter za november in december napovedane nastope Easy & friends, Rudija Bučarja, Maje Keuc, Adija Smolarja in Leana Kozlarja Luigia. Prav tako nameravamo izvesti in prek spletnega prenosa v živo predvajati stand up (Gorenjski poker, Po domače), podjetniške in literarne večere.

Občinstvo, ki je že kupilo vstopnice za cikel Šelestenja, se za povračilo denarja lahko obrne na TIC Koper (tic@koper.si ali na: 056646 403).

Sicer pa občinstvu svetujemo, da spremljajo spletno stran www.visitkoper.si in Facebook stran Visit Koper, kjer bomo sproti obveščali o morebitnih odpovedih in spremembah.

Ker bomo Šelestenja prenašali v živo in si jih po dogodku na spletu ne bo več možno ogledati, občinstvo vabimo, da med 19.30 in 21. uro spremlja eno od naslednjih Facebook strani, in sicer Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ali Radio Koper, kjer bodo t.i. video streamingi oziroma spletni prenosi v živo.