Letošnja Fantazima v Kopru prinaša tudi dve nagradni igri. S fotografijami doma okrašenih božičnih drevesc in fotografijami praznično okrašenega mesta se lahko dokopljete do izjemno privlačnih nagrad.  

V Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper so v sodelovanju z Zavodom Koper Otok pripravili kar dve praznični nagradni igri, prek katerih se bodo sodelujoči lahko dokopali do izjemno privlačnih nagrad.

V nagradi igri Najlepše božično drevo Kopra lahko sodelujejo občanke in občani Mestne občine Koper, ki na svojem Instagram profilu objavijo avtorsko fotografijo doma okrašenega božičnega drevesa s ključnikoma #fantazima in #visitkoper ter označijo profil @visitkoper in sledijo strani Visitkoper na družbenem omrežju Instagram.

Nagradna igra traja do 28. decembra, ko bo komisija izbrala največ 10 fotografij, za katere bo občinstvo prek Instagrama lahko glasovalo vse do 4. januarja 2021. Zmagovalci bodo prejeli darilne bone za nakupovanje v mestnem jedru Kopra v vrednosti 20, 50 in 100 evrov.

Nagradna igra Fantazima 2020, v soju prazničnih luči pa je namenjena širšemu občinstvu, prav tako lahko v nagradni igri sodelujejo pravne osebe. Pogoj za sodelovanje je pošiljanje fotografij praznično okrašenega Kopra na elektronski naslov turizem@koper.si, pri čemer lahko vsak sodelujoči pošlje največ pet fotografij, ki so oziroma bodo nastale med 6. decembrom 2020 in 4. januarjem 2021. Zmagovalne fotografije bo nato izbrala strokovna komisija, ki bo trem najboljšim podelila denarne nagrade v vrednosti 150, 300 in 500 evrov.

Podrobnejši pogoji sodelovanja v nagradnih igrah so dostopni tukaj.